Færgevej 33, Haderslev

Aktiviteter

Vi har nogle unikke oplevelser som du ikke finder andre steder

Mangler du de rigtige rammer?

Du har mulighed for at leje vore lokaler til foredrag, mindre oplæg, workshop og undervisning mm til max. 12 personer i Retreatet og i Galleriet max. 25-30. Ved større grupper samarbejder Klinik Hawaii Massage og Retreat og Årøsund Galleri med Årøsund Medborgerhus, Årøsund Badehotel og Årøhus.

Solnedgang
Foredrag Aarosund Galleri

Foredrag

Foredrag/fortælling om Klinik Hawaii Massage`s virke og virkning på kunder og indehaver, Den urgamle Huna filosofi, Kom Hjem, Livsformål, den indre poesi, ro/uro, at turde overgive sig, tro, håb og kærlighed og sund fornuft!
Foredraget vil som regel indbefatte små praktiske øvelser som illustration og brugbare efterfølgende uanset hvor man er.

SEANCER i små grupper

Mindfulness øvelser, arrangerede gåture med ophold, find din indre poesi og del den med andre, grounding og styrke, croquistegning, stemmens styrke, hvile, åndedrætsterapi, kunstterapi. Værdier tilknyttet: krop, sind og ånd, kreativitet, sæt dig fri, alene eller sammen med nogen! Frokost, frugt, vand kan indgå eller mulighed for medbragte madder. Naturen og området omkring Årøsund og Årø vil indgå som en vigtig sparringspartner 😊

Motto: Keep it simpel! Keep it clear! Keep it close to your heart! Be your spirit!

Seancer i små grupper Aarosund
Multirummet Aarosund Galleri

Multirummet

Multirummet indgår dels som retreat rummet, men kan også lejes til forskellige workshop for mindre grupper. Udover Retreat ophold er der gode muligheder for workshop. F.eks. har kunstterapi og åndedrætsterapi indtil været afprøvet.

Galleri

På Færgevej 33 er der foruden Klinik Hawaii Massage og Retreat et lille galleri, hvor der er løbende udstillinger, små koncerter, foredrag.

Aarøsund Galleri
Scroll to Top